Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GUD ÄR HÖJD ÖVER MÄNSKLIGT NONSENS

Dårarna säger

att Gud inte finns

Det läser vi i Psaltaren

Det skrev kung David

Och han kände Gud

kände Jesus

som är fridens Prins

Dårarna svamlar

om vetenskap

men den räcker inte

ända fram

I Guds ateljé

växer sanningen fram

för den som är allvarsam

 

 

LARZ GUSTAFSSON 27/4 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2024-04-27 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP