Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vid mariaskolan i november 1985

du där med ljusbruna ögon
och kärlek till humor
du vet ju hur velig jag
är ifråga om kärlek
och du verkar faktiskt
lika velig
hur i hellskotta
tänkte du då du
gick med min
värste fiende
långt fram vid mariaskolan
du ville inget gott
för min del
du ville inget gott
för egen del
vi var förutbestämda
skiljas åt för gott





Fri vers av SatansSon VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-07 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP