Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efteråt vet vi bättre



vad vi inte skulle gjort
har tänkt på andra före mitt jag
det är slut med det då jag insåg
blodsugare finns överallt
de gör livet isande kallt

en gång trodde hon godhet fanns
men det blev nästan krans och kista
nu ska vi vara realistiska
packa noga vår väska
och kontrollera hemförsäkringen
täcker skadorna vi kan få
om vi tar oss en tur över det blå




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-05-08 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP