Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vinter idag igen

det är vinter
i hjärtat och ute

mitt liv
startar snart

jag vill bara
få vara ifred
från häxor
och djävlar

och jag älskar
maria




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-05-08 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP