Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


önskar dig en bra dag


det vi har kvar klokuggla



de få dropparna som finns kvar
efter vistats bland vilddjuren
håller jag hårt i min hand
har inget att säga allt har
redan sagts vad jag tänker
om djuren som fått kläder

jag tackar dig för de enda
lyckliga minnen har kvar
från tiden då vi var
före kräken slog sönder
allt i spillror












Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-05-09 06:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP