Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur Finland recenserar Putins tal




"– EXTREMT osammanhängande, dåligt, ihåligt och på alla sätt grovt, är hur Jussi Lassila, seniorforskare vid Utrikespolitiska institutet, karakteriserar det tal som Rysslands president Vladimir Putin höll vid Segerdagsparaden i Moskva i torsdags".


Finland har äntligen slutat huka sig för mördarpacket.


När jag jobbade vid "Kemian Teollisuus" ( Kemiindustrier ) på 90-talet som svensklärare, berättade personalen att varje gång en rysk delegation kom för att utbyta erfarenheter och göra affärer, var det omöjligt att inte ge dem presenter som "muta" eller bara visa inställsamhet.


Idag är det slut med det och nu sätter man hårt mot hårt varhelst det behövs.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunnar Hilén VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-05-09 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP