Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-

Hunden bits inte, en människovän
Sitter vi och äter prinsesstårta
bland högt gräs och tistlar




Fri vers av Theodor Mührer VIP
Läst 11 gånger
Publicerad 2024-05-10 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theodor Mührer
Theodor Mührer VIP

Senast publicerade
-
-
Röd
-
Torrt
-
Beckmörkt
Raps och lin
* Se alla