Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djup vänskap

Så här ska det kännas!

Precis vad som får mig att må bra
Många timmar med närmaste vännerna
Vi i har inte setts på några månader 
Men allt är som förut
Pratar om precis allt…
…djupt som lågt…
 
För dem chockerande nyheter
men för mig gamla nyheter…
De tog det väldigt bra!
För det är så mina vänner är
 
Älskar er alla! 

 




Fri vers av Livsbejakaren VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-10 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livsbejakaren VIP