Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NYTT LOKUS

Här råder en strikt observans

Och själv hamnar jag i dess fokus

Jag flyttar snart nån annanstans

till fridfullt och kärleksfullt lokus

Där finns inget bråk, ingen strid

Man lever i underbar sämja

Ty Jesus är Kungen av Frid

och Hans Rike önskar jag främja

 

LARZ GUSTAFSSON 11/5 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2024-05-11 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP