Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men ojojoj då i allsin dar




Ett höghus i Ryssland är skadat
och människor har dött.


I Ukraina har en tiondel - ca 1,5 miljoner -av alla hem
grusats med marken.





Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2024-05-12 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP