Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måndag morgon

Vaknade med ett leende trots måndag morgon 
och alldeles för få timmars sömn
 
Du är den första jag tänker på när jag slår upp ögonen på morgonen och
Du är den sista jag tänker på när jag sluter ögonen för natten
Och jag känner mig tillfreds med det
 
Livet känns helt plötsligt mycket lättare när man skapat fred mig sig själv



Fri vers av Livsbejakaren VIP
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-05-13 06:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livsbejakaren VIP