Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag HATAR klassisk musik!


KLASSISK MUSIK

Klassisk musik

är lika död som ett lik

Samtliga kompositörer

äcklar min själ

och jag aktar mig väl

för att inandas likets odörer

 

LARZ GUSTAFSSON 13/5 2024

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 263 gånger
Publicerad 2024-05-13 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP