Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nedräkning


02 onsdag morgon. Jag tar en ångestdämpande och går efter en stund tillbaka till sovrummet. Sover två timmar till.

04 jag svänger benen över sängkanten.

5.30 min bättre hälft vaknar och jag har gjort kaffe.

07. Jag vinkar av min bättre hälft och drar på mig mössan. Den känns trygg. Ett skydd för att mina tankar inte ska läcka ut igen. Röster som härjar.

09.30 mindre än 24 timmar till jag beger mig hemifrån. Jag hoppas jag får komma hem igen.




Övriga genrer av Music mind VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-15 02:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Music mind VIP