Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På sjukhuset


Jag skiftade mellan att sitta på huk och på golvet. En sjuksköterska kom och frågade om hon kunde göra något. Att jag skulle säga till vid receptionen.

Mitt nummer ropades upp. Jag knackade lite på dörren innan jag sköt upp den och stängde efter mig.

"Hur har du det idag?"

-Jag kan inte påstå att det är bra.

"Nej."

-Min psykolog ringde väl dig?

"Ja, det gjorde hon"

Tystnad.

"Jag är hemskt ledsen, men jag saknar prover jag behöver för att skriva ut medicin. Kan du gå till provtagningen igen?"

-Ja.

Jag sköt upp dörren igen och lommade till provtagningen. Satte mig i fosterställning och väntade. Det var så många som köade till provtagningen.

Tillbaka hos läkaren.

"Nu har jag fått provsvaren så jag kan skriva ut medicin. Jag vill att du kommer tillbaka nästa vecka, så får vi se."

-Tack.

Jag sköt upp dörren igen och gick ut. Gick med tunga steg till kassan för att betala. Det var väldigt lite kö, så det gick relativt fort att få betala.

Jag fick min nummerlapp till apoteket och när jag fått min medicin begav jag mig hem.




Övriga genrer av Music mind VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-16 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Music mind VIP