Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det var en kirurg född i Reykjavik vilken höll i kniven då jag låg inne för hjärnblödning. Tänk om jag haft ett horn i sidan till människor från den staden eller det landet. Hade jag hellre dött då, än varit tacksam för att jag blev räddad till livet?


En del människor borde...







...verkligen tänka
sig för två gånger innan
de blir som födda...




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-17 00:09



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Läkarförbundets etiska regler tar inte upp Reykjavik eller ens Island.
2024-05-17

    Elsa Wik VIP
Hahaha. Så sant.
2024-05-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP