Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-

Vandrar utmed torra fält
Vårsådden, solen

Jag vill inte vara styrd av dig
Du gillade inte ens mig

Sätter mig på en berghäll
Vad här är vackert

De pratar som vanligt om sina konflikter
Det går inte att få tyst på dem

Tittar ut övrr fältet
Några fåglar flyger fram och tillbaka längs åkerns kant

Jag har verkligen inte gjort en fluga förnär
Tänkte bara på min släkt

De gula fälten och det torra vetet




Fri vers av Theodor Mührer VIP
Läst 15 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-17 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theodor Mührer
Theodor Mührer VIP

Senast publicerade
-
-
Röd
-
Torrt
-
Beckmörkt
Raps och lin
* Se alla