Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött

Äntligen fredag

Är tröttare än tröttast
inte ens bubbel, sol och bad kan få igång mig ikväll
 
Finns bara en sak som skulle pigga upp mig
Men det skulle aldrig hända
 
Vill bara sova och glömma allt!



Fri vers av Livsbejakaren VIP
Läst 14 gånger
Publicerad 2024-05-17 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livsbejakaren VIP