Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det har stundom fallit på min lott att söka förklara verkligheten för en annars så ovetande allmänhet. Den vilken fått för sig att en individ som jag själv är en varelse högt uppsatt i samhället har själv god fantasi och inbillningsförmåga.


Dagens förklarade ord 2024 02 14






Fogsvans
är ett djur som håller till i fogen mellan arbetsytan
och diskbänken och den svansar annars efter den
människa som ofta tillbringar tid i köket med att
syssla rent praktiskt.
Ungefär som något yngre förmågor vilka människan
stundom som ynglat av sig eller bara har som egna
ungars husdjur, hunden, katten, grisen, geten, loppan
och spindeln, marsvinet, dansmusen, illern, ormen.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 20 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-18 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP