Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart slipper man prestationsångesten



När kvinnan utvecklas
tar ansvar för sin orgasm
blir mannen
en bättre älskare

När mannen utvecklas
tar ansvar för sin hälsa
blir kvinnan
en bättre älskarinna

När människorna
tar ansvar för sina barn
blir mänskligheten
en bättre skock

När Hilén
ibland ångrar allt han valt göra
och tror sig sakna kärlek
vet han inte vad han säger

När Hilén
inte längre vet vad han säger
tycker han det ska bli tråkigt
att dö.

Det här
har nämligen varit
något av det mest galna
och skrattretande han nånsin upplevt.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-18 07:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP