Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: I tidlöst rum av Lottie Ålhed


Fågelsång

De sjunger som vackrast när det skymmer
tystnar när natten faller på
då breder lugnet ut sig
över skog och sjö
för att åter vakna upp
till ännu en dag
fylld av fågelsång och välbehag




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-05-18 09:06



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Finstämd dikt som skänker ro.
2024-05-19

  La Magnólia VIP
En mycket fin stämning i din underbara vers.
2024-05-18

    Lena Söderkvist VIP
Lisan för själen. Jättefint.
2024-05-18

  Leif Daniel Isaksson VIP
nynnar med lite i den sköna bilden som tonar upp
2024-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP