Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stinsen


Man vill så gärna
hjälpa till på något
sätt

Få tåget att
hålla sig på spåret
och inte hamna
snett

Men ändå vet man
innerst inne
att det inte alltid
är så lätt

Fastän man
står där likt stinsen
på perrongen
med sin vimpel
viftar och ler

Så är det sällan
något inkommande
tåg man ser












Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-18 09:26



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det gäller att inte spåra ur
eller hur?
2024-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP