Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Viva vardagen!


DEN LUGNA LUNKEN

Den lugna lumken är bäst ändå

Den är en lisa för själen

Den är så svår att förstå sig på

för sönderstressade trälen

Så Marta klagade lite surt

uppå Maria, sin syster

som satt vid Mästarens fötter när

Marta slet hårt och var dyster

 

 

Men Jesus tog henne i försvar

Sa: "Endast ett är nödvändigt"

Maria valde sin goda del

Guds Rike kommer invändigt

Den lugna lunken är ändå bäst

Jag tycker liksom Maria

trots systerns missnöje och protest

att Sanningen gör oss fria

 

 

LARZ GUSTAFSSON 17-18/5 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2024-05-18 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP