Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tungans spretiga humör



Ett otyg att inte tygla humöret,
blir tungt på tungan,
själen sjunker sakta över krönet.

Svårt att hitta vägen tillbaka,
när backen brant och lång sig svår,
horisonten bedrar,
det fagra vackra.

Känner mig vilsen och osäker,
söker en fridens trygga famn,
önskar att förstå;
förlåtelsens klara skäl.






Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 18 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-18 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP