Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Kärnan

Det pyr i kaminen.
Den förhärskande kylan börjar
sakta övergå till värme.

Omslaget sker när elden tar fart.
Brasan sänder mjuka vågor av välvilja
som når igenom alla skal.

Kärnan börjar tina fram.




Fri vers av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-18 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP