Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.espn.com/espn/page2/sportSkills


Dagarna

gläder mig åt
de enkla tingens gud

savinellin, zippon

är ingen materialist
av större mått

stereoanläggningar,
ferraribilar, lyxyachter,
rolexklockor och sånt
lämnar mig likgiltig

men pipor
det är nåt
med pipor

kaktusarna
mår bra

Tyson vs Usyk
The Undisputed World Heavyweight Championship
den som vinner blir obestridlig tungviktsmästare i
världens svåraste sport

ska ses
Tyson Fury har en oortodox boxarstil
högljudd på presskonferens, iklädd skrikig kavaj
av en sort man förväntar sig se hos hallickar och serietecknare. Usyk mer återhållet klurig

tröttheten:
Israel/Palestina
Melodifestivalen
Sverigedemokraterna
Putin

vem fan är Taylor Swift?
blaskorna skriver dagligdags
om vederbörande, ännu en
poppelipop som upphöjs till
fenomen. men jag tillhör
förstås inte målgruppen

majvädret
ren balsam




Fri vers av rostspik VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-05-18 15:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar Taylor Swift.
2024-05-19

  Skatflickan VIP
Det är fint, att glädjas åt det lilla, enkla. Det ger ett långt större värde i livet. Din vers blev speciell för mej, då den påminde mej om en väldigt fin och sällsam människa som var den största i att se och glädjas det lilla, och så långt ifrån det materialistiska man kan komma. Faktiskt värdesatte även han sin zippo, som tände många brasor i skogar och vid sjöar när vädret var balsam.

kan inte annat än att helt hålla med om det du skriver om både tröttheten, Taylor Swift
och det ljuva majvädret!
2024-05-19

  Larz Gustafsson VIP
Israel tröttnar jag aldrig på.
Det s k Palestina tröttnade jag på för flera år sedan.

Melodifestivalen och boxning hatar jag.

"Valerie" med The Zutons är bra. Ännu bättre med Amy Winehouse.
2024-05-18
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP