Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen i byrålådan



Minnen som letar sig fram,
instoppade i byrålådan,
en del är plågsam.

På vinden nu funna,
dammiga och trista,
inget att besjunga.

Brev om dåliga affärer,
förluster som tynger och kväver,
om svek och brustna drömmar,
blir till något som ömmar.

Ett annat brev , slutet på kärlek,
en tuff , ung ungdomskärlek,
ett barns första heta känslor,
med dolda , oerfarna dagsländor.

Åren går , minnen består,
ingen smärta nu förebrår,
livet är till för att levas,
inte för att grävas i eller erfarenheter förnekas.





Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 15 gånger
Publicerad 2024-05-18 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP