Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självömkans kvicksand

När hjärtat exploderat.
När vargarna slitit ut min själ.
När våra nätter inte längre existerar.
När allt bara är flagnande minnen.
När telefonen tyst skriker.
När min kropp skriker högre.
När saknaden ännu brinner.
När saknaden endast aska kvar.
När jag strör den över det jävla havet.
När ingenting kan trösta.
När jag är på absolut botten.
När jag vet.
När jag vet du inte räddar mig.
När endast jag kan rädda mig själv.
När jag sjunker i självömkans kvicksand.
När jag förvandlar mig.
När jag förvandlar mig till den andra kvinnan.
När vi älskar.
När vi älskar som vi gjorde före henne.
När jag åter är mig själv.
När jag trodde det skulle kännas bättre.
När blir det bättre.
När jag kom på att vargarna redan slitit ut min själ.
När hjärtat exploderat.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-18 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP