Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ömmande tanken



Den ömmande tanken,
känslans minnesmuskel rycker,
sorgens slag nu saknar den skarpa taggen.

Snarare den sunda påminnelsen,
om livets mångfaldiga skiften,
som mänskligheten upplevt i årtusenden.

Det är inte plågsamt,
utan en ärlig stund,
att hedra , nu än mer tacksamt.




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 13 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-19 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP