Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Obegripliga analogier


Ett stänk av mytologi

Vad är ett troll? Har läst att någon har gjort

Försök att definiera vad ett troll är?

Och att det skulle ha med internet

Och etymologiskt  med det engelska begreppet

trolling att göra på något långsökt sätt

Det har på senaste tiden inte kunnat

Undgå någon att det skett ett utpekande

Av trollbeteende och att det skulle förekomma

Trollfabriker lite varstans

Det var ett tv program också som hette Trolljägarna!

Förr i tiden var ett troll något annat

I nordisk mytologi längre tillbaka

Om det ordet troll och det engelska begreppet

Trolling har ett avlägset etymologiskt

samband på något sätt?

Är det inte ett utslag av mytomani

Att tro att verkliga människor av kött och blod

Skulle vara och kunna kallas för troll??

Varför kallas en del för troll ?

Och vad är ett troll egentligen?

Jag är inget troll i alla fall

Jag kallar mig inte för det

Avslöja gärna hur du ser på vad ett troll är

Skriv i t.ex. en dagbok om det!

Hur just du som läser detta definierar ett troll??

 

Taleptox Skrev

Den 20240519

<+>

 




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 14 gånger
Publicerad 2024-05-19 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP