Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Urvriden trasa

När känslorna tar över
blickar jag mot marken,
ser sprickorna i asfalten.

Orkar inte njuta av penséerna,
ser dem bara när de vissnat ner.
Låter dem stå kvar i krukan.

Doften av sommar känns tung,
solen allt för varm och bländande.
Jag, en urvriden trasa på tork.




Fri vers av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-19 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP