Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min dotter här.

hjälpte mig tvätta håret.
.hon märker att jag klarar.
mer o mer varje dag,'
men känner mig nedstämd av.
kvinnan ovan på- har suttit .
i fåtöljen stolen .
och sovit i natt sen till soffan.
i natt kände hur hon dunkade .
ovan för mitt sovrum i golvet-
hon har rökt hela morgonen.
fick ställa mig i köket för att få luft..
innan min dotter kom.
ja sa till min son jag mår dåligt av henne.
han märker själv när hon röker.
har fått många anfall dålig luft.
då kan jag inte andas kunde inte hämta medicin i lköket i går kväll-
kunde inte gå på toa det bara snurrade fick gå halv 7 i morse.
fick hämta täcket fort i sovrummet inpyrd rök-
går inte ut på balkongen får sitta inne så är mitt liv,av birgtta skrev nu19-5 2024




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 17 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-19 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP