Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Bara människa

Jag borde se helheten,
inte fastna i detaljer.

Jag borde våga älska,
inte fega ur och gå ifrån.

Jag borde släppa taget,
inte drunkna i problem.

Jag borde känna lycka,
inte vänta mig det värsta.

Så många borden,
jag är ju bara människa.




Fri vers av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-19 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP