Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De lagade hjärtans tid



Brustna drömmar
vingar av stål
hårda vingpar över nejden sväva
där vinddrag kyler hjärtats förgård

De lagade hjärtan
slår i otakt med tiden
och finner ingen ro för att landa

Ur detta nu
sker sommarens under
det frysta smälter bort
hoppet gror
vi ser framtiden an

Vad som hördes var en vänlig själ
ett leende som strömmar liv
till en uttorkad källa

Än lever kärleken
än blommar jorden
än finns det musik
än finns tid att läkas och le






Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-05-19 13:07



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint
2024-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP