Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syrenblommor och sånt

in till stan
smal asfaltsväg,
träd och buskar
på båda sidor

en kråka
skällde varnande
på mig, dess unge
på marken skulle
skyddas

gick åt sidan
hövligt-försiktigt
kråkorna är
vänner

lugna lunken
inte mycket
folk ute

stan
är ingen
turiststad

öl på nån
uteservering?

nix

öl/pubar
har nåt slappt
över sig

tröttsamt,
drogromantiken
i poesivärlden

kreativitet
medelst
berusning

nix

kan skriva
på vatten

demoner och
paradisiskt
finns ju där
att plocka ner
när som helst

vildvinet
på stammar,
syrenblommor
och sånt

allt annat
än reklam




Fri vers av rostspik VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-19 14:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Droger och alkohol är överskattat.
Jag tar avstånd från alltsammans. 100%.


Mellan hägg & syrén...
2024-05-19
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP