Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avveckling


Har idag gjort mig av med en 20-årig klängros 
lite vemodigt då den funnits där så länge

 
Den var fin till en början men de senaste åren har den bara
blommat uppe mot taket.
Den saknade bredden och djupet 
Så nu var det dags
 
Får se om jag skaffar en ny eller
om det får vara ett tomrum där
kommer dock att kolla runt och se om
det finns någon med potential
 
I höst ska mer avvecklas. 
Det får blomma i sommar men till hösten
vill jag göra annat
än att påta i trädgården



Fri vers av Livsbejakaren VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-05-19 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livsbejakaren VIP