Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns många som tycker att man inte ska tycka någonting alls om exempelvis Thomas Kinkades måleri. Med hänvisning till presumtivt sårade känslor. Eller så sägs man vilja "förbjuda" saker om man har en uppfattning. Men de har aldrig läst Ulf Linde.


Rättning i ledet!

konstkritik är ingenting
vi förstår oss på så det ska
inte du heller bry dig om!

det finns ingenting som heter
"kvalitet" när det gäller böcker!

"kvalitet"

"inom SITUATIONStecken"

Läckberg kan vara precis
lika bra som Strindberg
om någon tycker så!

"smaken är som baken!"
(och det har jag kommit på alldeles själv)

"du använder så fina ord"

obildningens vilja
till social hegemoni

jantelagens samtliga
programpunkter

rättning i ledet!




Fri vers av rostspik VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-19 16:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Citationstecken, om jag får be.

Läckberg??? Deckare är pekoral.
Strindberg var och är konst.
2024-05-19
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP