Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET SKA SKRIVAS OM SWIFT OCH OM HBTQ

Det ska skrivas om Swift och om HBTQ

och så ska man försvara Hamas

Inget annat är godtagbart just här, just nu

Så där har du ditt PK-pass

Visa upp det, och simsalabim - du är där

bland plåtade plytenas hop

Du blir pressälsklingen alla håller så kär

uti ormarnas väsande grop

 

LARZ GUSTAFSSON 19/5 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 330 gånger
Publicerad 2024-05-19 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP