Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad väger själen?



Ibland väger du för lätt,
ibland för tung,
allt går åt pipan.

En balanserad själ är att föredra,
det finns inga genvägar
till undergången.

Vad strävar du efter, min själ?





Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-19 20:29



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Min själ är tyst
vart tog den vägen
den försvann när jag var så
upptagen av mig själv
att jag inte brydde mig om den
2024-05-20

  Koloristen
Utan Jesus så går själen evigt förlorad.
2024-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP