Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Blocktillhörig-het men det enskilda ide-ologiska då?)


"Olika -ismen-schismer?"




Förmår konservatismen
Sätta populismen* på plats

Eller är det en kamp
för socialismen?

När liberalismen tvehågset
famlar där mitt-emellan av
rädsla att tappa och helt
förlora Riksdags-platsen?


Sen att det viftas med rött
och blått är det bara för att
hålla färgen sådäringa utåt?








*Där S-D som enda svenska
politiska-parti gått på mass
-media tränings-kurser i
Minsk under början av 2000
-talet och där lärt sig "fula
knep att spela under det
Demokratiska täcket med?"












Övriga genrer (Drama/Dialog) av Sefarge VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-19 22:43



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jag tror alla partier har sina troll i garderoben. Men det är jag det. Har liksom tappat förtroendet på dessa människor men munväder och gallimattias. Var är de kloka och eftertänksamma? finns det sådana politiker?
2024-05-20

  Kungskobran VIP
Alla politiska partier ljuger överdriver och står i
men värst av alla är SD med sin troll ideologi
2024-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP