Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
byns röst genom lokalsinne och kunskapens kraft/mystic/ "Jag ger hela kungarike för en häst" betyder."martyrerades" mörkrens kung.


Ebrahim Raisis helikopter brändes men inte ekipajen.

Minst 73 räddningsteam finns i området där helikoptern kraschade nära byn 2 km Tavil i Irans östra Azerbajdzjan-provinsen, enligt Pir-Hossein Kolivand, chef för Irans Röda Halvmånen, enligt Tasnim.
Kolivand sa att "läget inte är bra", enligt Irans statliga nyhetsbyrå IRNA.
Det finns "inga tecken" på liv som kommer från president Ebrahim Raisis helikopter, säger iransk statlig television, enligt BBC.
det är den grövsta lögnen som bergsräddare berättar, eller kanske är de rädda för de politiska följderna.
Sedan igår togs kontakt med passagerarna i den politiska besättningen och det visade sig att det var en mindre incident, inte mer än en tvångslandning.
så att man i gryningen finner att de är brända,
så vem kom först till platsen för lynchning av politiker eller räda dem .
med tanke på att lokalbefolkningen från det området känner till vägen genom broarna och kommer dit på 10 minuter, låt oss inse det senare var det bara iscensatt blodbad på kroppen men helikopterbesättningen räddades.
och bevaras av skäl av stort politiskt värde.
de som kan historia vet vad värdet av en högt uppsatt politiker är:

"Jag ger hela kungarike för en häst" betyder.

 

Reuters rapporterade också att helikoptern "brändes helt" i kraschen, med hänvisning till en iransk tjänsteman "President Raisis helikopter brändes helt i kraschen... tyvärr fruktar vi att alla passagerare är döda", sa han till Reuters. .

Räddningsteam kämpade hela natten mot snöstormar och svår terräng för att nå vraket tidigt på måndagen.

"Vi kan se vraket och situationen ser inte bra ut", sa chefen för Irans Röda Halvmåne, Pirhossein Kolivand, i statlig television.
Förhoppningarna om att Irans president Ebrahim Raisi och hans utrikesminister överlevde helikopterkraschen på berget och i kallt väder bleknar, sa en iransk tjänsteman på måndagen, efter att sökteam hittat vraket. Den halvofficiella byrån sa att Ebrahim Raisi, utrikesministern Hossein Amirabdollahian och andra passagerare i den kraschade helikoptern, inklusive guvernören i provinsen Östra Azerbajdzjan, Malek Rahmati, "martyrerades".

Raisi, vald till Irans president 2021




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-05-20 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP