Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under nådens sol


Under nådens sol, händer som skapar,
små frön i öppet hjärta, varsamt planteras,
uppluckrad mark, förberedd, nu bevakas.

Under nådens sol, goda tankars förhoppningar,
en tålmodig kärleksfull Trädgårdsmästare,
med omsorgfull famn, oss omfamnar.

Under nådens sol, ingen piska som viner,
bara ren och skär godhet allena,
utan jäktens tunga press,
spirande liv när skönheten framträder.




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 13 gånger
Publicerad 2024-05-20 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP