Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntetiden beräknas…



Hur jag hoppas på dig
väntar in
väntar ut
väntar på svar

Vem är du jag väntar på?





Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-05-20 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP