Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EECE...


Ägaren av mitt hjärta

 

 

 

 

så många minnen
på så kort tid
det var så underbart
det var en dröm
min tid med dig

vart jag än går
vad jag än gör
så ser jag dig i alla hörn

jag ser en kvinna
hennes ögon är ljusblå
och jag ser dig

jag hör våran sång
blundar
och det är nästan som att du är här
fastän du är så långt borta

jag lever mitt liv
i svart och grått
färgerna har försvunnit

du var paletten jag sökt efter

som färgade mitt liv i regnbågens alla färger
paletten jag förlorade

din kärlek
gjorde livet till ett paradis
men jag är ung
och inte vis

jag ångrar bittert
att jag inte tog varje dag
varje sekund
levde med dig
för dig
och älskade
som om att morgondagen inte fanns

hur din hand gled ur min
kan jag inte förstå

jag ville inte hålla dig för hårt
men jag ville aldrig låta dig gå

men jag släpper dig fri
i hopp om att du en dag
ska inse
vad vi hade

önskandes varje dag
att du ska komma tillbaka

för livet är så tomt utan dig
änglarnas prinsessa

ägaren av mitt hjärta

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 516 gånger
Publicerad 2007-11-11 03:54



Bookmark and Share


    ~maria~
Jag får gåshud när jag läser detta,verkligen vackert.En sorglig kärleksdikt,så verkligt.Man kan känna igen sig och veta vad orden och meningarna handlar om.Det finns inte ett stycke som jag tycker är mer bra,allt är fint.Bokmärker :) //Maria
2007-11-11

  deepblacksoul
Jätte vackert.. Slutet gör dikten verklígen speciell \"ägaren av mitt hjärta\" Bra skrivet!
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP