Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du visste

 

 

 

 


nervositeten avtog mer och mer
men tankarna i min dumma skalle blev allt fler och fler
jag ville bara prata med dig
njuta av ditt sällskap
men de är nog fel på mig
efter att ha gått sönder så många gånger
varit trasig så länge
så märkte jag att det satt sina spår

för jag ville hålla om dig
jag ville faktiskt kyssa dig
men tankarna fanns där
sa att jag bara skulle göra bort mig
de stoppade mig
stoppade mitt hjärta
och jag blev så lack på mig själv för det

för inget ska få komma i vägen
inget ska få stoppa mitt hjärta
men de fanns hinder på banan

i stunder blev jag helt tyst
hörde dig fråga
vad jag tänkte på
och jag ville så gärna berätta för dig
men jag vågade ej
det kändes svårt
läskigt och skrämmande

men sanningen är
att jag tänkte på hur underbar du verkligen är
på att jag ville ta dig i mina armar
och berätta för dig
verkligen förklara
vilken underbar kvinna du är
även om jag vetat om det länge
så fick jag det bekräftat igår

ja, jag ville säga allt
och passionerat kyssa kärlek på dina läppar
ta dig till hödjer du aldrig nått
ge dig allt jag har
de är de bästa jag har
för vad det nu är värt

jag ville att du skulle veta
att du skulle känna
hur värdefull du är
för mig

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 490 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-17 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP