Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när kommer boken. jag vill bläddra mellan dina alster  och läsa in ditt smågodis


Fredrik P

 

Senruyus mästermister
sitter klok på sin balkong
lägger in ord som själfullt rister
i mitt hjärta gång på gång

I haikus kan han bolla
med naturens fina sånger
tre rader vips han trolla
detta gör han många gånger

En eloge till mistermäster
jag här och nu vill giva
för de fina ord och gester
som han har uti sin driva

Utav outsinnlig skaparkraft
som aldrig nog tar slut
den är för mig som livets saft
jag slutar med ett tittelitut



 

 




Fri vers av Cris
Läst 601 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-08-24 09:18



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Härlig hyllning till en härlig man som jag fått förmånen att träffa.
Eva
2009-03-07

  Bjarne Nordbö
Härlig hyllning till en härlig man som jag fick tillfälle att träffa i somras.
2008-08-27

  Fredrik P. VIP
*med blossande kinder*
tackar jag ödmjukast!!

DU ÄR HELT UNDERBAR!!!;>)
2008-08-24

  Quasimodo
En fin hyllningsdikt till den som skapar och för det skapade !!
2008-08-24

  Mr Lindemann VIP
En vacker och fin tillägnad till någon som gör sig förtjänt av den
2008-08-24

  Havsbris
Ditto, iden, iden!!

;o9
En fin rackare fullt
av liv och energi ;o)
2008-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris