Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är minus fjorton


och det enda ljud man hör
är snön som knarrar




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 472 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-15 18:46



Bookmark and Share


  Blåbäret
kyla som får snön att knarra är riktig vinter på något vis...
2009-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP