Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innan färgen torkat på fröken mörk


vattnet smekte henne
innan

hon var som en torkad pensel
som fastnat i ett färgspel för poeter
hon var skimrande naken och glittrande glad
hon var omålad

osminkad okammad otillåten
onaturligt ung
igen

make up my friend viskade hon
kiss and make up

fröken mörk gömmer sig bakom gardinen
låter det glatta tyget dansa tryckare med henne
och hon ler

mot mig




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-02 19:15



Bookmark and Share


  Jojo
gillar det där med osminkad okammad otillåten
2009-03-05

  Jojo
underbart
du målar med ord
...kan nästan se hur hon ser ut
2009-03-05

    ej medlem längre
som en syn för en målare? fröken mörk är sällsynt levande i dina beskrivningar.
2009-03-04

  Obnoxious
Den är underligt vacker..
Inbillar mig att jag hör "stick with me baby" någonstans i bakgrunden :) Kanske där bakom gardinen?
2009-03-03

  Lili Samuelsson VIP
ah, den här svepte mig och den är så lätt i stegen
tycker om det här
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP