Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Kura skymning

 

Skymningsljus silar in.

 

Vilar, omsluten,

innesluten.

 

Händer flätar i

varandra.

 

Förnimmer.

 

Livets nu.

 

Mot taket

slingrar

panflöjtstoner.

 

Vandrar in

i tonens värld.

 

Stilla ro.

 

Sedan varsamt

tillbaka.

 

Mörkret finns

nu utanför.

 

En ny verklighet

anas.

 

 

 

Eva Langrath 2009

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 1022 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-03-04 17:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"En ny verklighet

anas."

...som Dig SÅÅÅ väl förunnas.
2009-03-08

  Sladjana Zubcevic
"En ny verklighet

anas."
Vackert skrivet vännen min!
2009-03-06

  Miss Mod
Rogivande läsning att somna till i natten.
2009-03-04

  Berit Robin Lagerholm VIP
Kan bara säga en rent ljuvlig dikt.
Så tydliga varma bilder.
Mycket fin.
2009-03-04

  Måna N. Berger
Kura skymning, en gammal tradition som borde återupplivas. En stund av frid och stillhet, innan lamporna tänds. Vi behöver det så innerligt väl. Nog finns det tid..
Vacker dikt som fint förmedlar skymningsstundens stillhet!
2009-03-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Kura skymming
det bästa jag vet
dikten kändes, som
jag gjorde det nu,
Du! Fint skrivet!
2009-03-04

  Suzy med punkterna
Vackert skrivet. Känner både det trygga och smärtan som skulle kunna vara
2009-03-04

  Fredrik P. VIP
fantastiskt foto
och dikten berör
mig på djupet.
tack!
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP