Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att du kanske aldrig kommer till Skagen

 

Jag stöper dig
ljus och ståtlig

tänder
fuktig kvällning



fladdrande skuggbild
längs vitkalkad yta

glider

par i lod




ljusa punkter

mörker-rum




diffusa svedda linjer
längs kastsömmar


drömmar vävs
med sluten mun

 

men jag vet...

 

 

 

 

 


 
skuggningen av ljus
kanske är sann

eller hastverk av världsligt
tycke och smak


men jag önskar dig dit
alltid

för ljusets skull
det vidunderliga

 

 

 

 

 

 

---

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



jag önskar dig mer

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-06 01:09



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Skuggor och dagrar över ett landskap halvt i dröm, halvt i mörker. Du målar med snabba penseldrag här, säker på handen, och signerar varsamt med en bukett timotej nere i hörnet, och en tyst önskan.
2009-06-06

  Larz Gustafsson VIP
Kom just på att det där kan man sjunga till denna melodi: "Freedom´s just another word for nothing left to lose".
2009-06-06

  Larz Gustafsson VIP
Blommor är ett kraftfullt språk som träffar där det skall.
2009-06-06

  Sturesdotter
Som ett fladdrande sken - osäkert, stabilt och ändå mycket värmande
2009-06-06

  peter markurth
vi glömmer det andra


detta satt rätt...
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP