Repriserar denna p g a att den tyvärr fortfarande äger aktualitet... Som min vän Stina Fridolfsson skulle ha sagt är den "BRÄNNAKTUELL"!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repriserar denna p g a att den tyvärr fortfarande äger aktualitet... Som min vän Stina Fridolfsson skulle ha sagt är den "BRÄNNAKTUELL"!


VI HAR HIMMLER RUNT HÖRNET


hittar man något

att förebrå mig för

så är det det man gör

mitt klädval, mustaschen

kanske min rondör

sånt där som alltid stör

gestapo marscherar

i människors hjärtan

fast man inte vet

då manifesteras

inneboende ondska

som en elakhet

det är inget spöke

det är en förhärskande

mentalitet

 

LARZ GUSTAFSSON   7/7 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 477 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-09 19:07



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
En stark skildring av verklighet/B
2009-10-10

  Elaine.S VIP
Känns som om dikten marscherar, man känner takten och hetsen.
2009-10-10

    Tea Alex
Låter otrevligt!
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP